Árnyékolástechnika

Árnyékolástechnika

Belső árnyékolástechnika

Szalagfüggöny

Kiváló belső árnyékoló. A 89, 127 illetve 250mm széles szalagfüggöny lamellák elforgatásával mindig a kívánt mennyiségű fényt ereszthetjük be. Nemcsak egyenes, hanem íves, ferde felületek esetében is alkalmazható. Mivel összehúzott állapotban a lamella köteg csak néhány centimétert foglal el, ezért térelválasztóként is kitűnően funkcionál.
Spagetti szalagfüggöny

E szalagfüggöny típusnál a lamellák egyedülálló módon 3mm-es csíkokból állnak, vonzó megjelenést biztosítva a helyiségnek.

89mm széles lamellákkal rendelhető.

Roletta

Az egyik legismertebb belső árnyékoló a roletta. A lakáskultúra nemcsak praktikus, de rendkívül esztétikus darabja. Függőleges és ferde síkú felületek árnyékolására is alkalmas. Szerelhető ablakra, oldalfalra, mennyezetre. Készülhet fényáteresztő és fényzáró szövettel, rugós vagy gyöngyláncos kivitelben. A roletta függőleges alkalmazása esetén javasoltabb a gyöngyláncos kivitel. Ez a típus bárhol megállítható.

Teljes fényzárást a tokozott változat nyújt.

Reluxa

A reluxa irodák és lakások hangulatos és praktikus berendezési tárgya, gazdag színválasztéka révén. Előnye, hogy a lamellák forgatásával szabályozható a fény mennyisége és iránya.

Pliszé

Belső árnyékolók közül a legsokoldalúbb a pliszé, melyet az ablak formája, a helyiség rendeltetése, a fényvédelem vagy fényáteresztés mértéke szerint választhatunk meg.

Tetőterek és télikertek vízszintes vagy döntött üvegfelületeinél, boltíves, trapéz és háromszög alakú ablakoknál egyaránt alkalmazható. Karcsú mérete miatt belesimul az üvegfelületbe.

A termék színvonalas és változatos textilekből készül, messze túlmutat az árnyékolástechnika eddig betöltött szerepén. A pliszé elegáns, praktikus és trendi.

Hosszú élettartam, megbízható és könnyű kezelhetőség jellemzi.

– árnyékolástechnika –