fbpx

Árnyékolástechnika

Árnyékolástechnika

Belső árnyékolástechnika

Szalagfüggöny

Kiváló belső árnyékoló. A 89 és 127 mm széles szalagfüggöny lamellák elforgatásával mindig a kívánt mennyiségű fényt ereszthetjük be. Nemcsak egyenes, hanem íves, ferde felületek esetében is alkalmazható. Mivel összehúzott állapotban a lamella köteg csak néhány centimétert foglal el, ezért térelválasztóként is kitűnően funkcionál.
Spagetti szalagfüggöny

E szalagfüggöny típusnál a lamellák egyedülálló módon 3mm-es csíkokból állnak, vonzó megjelenést biztosítva a helyiségnek.

 

Roletta

Az egyik legismertebb belső árnyékoló a roletta. A lakáskultúra nemcsak praktikus, de rendkívül esztétikus darabja. Függőleges és ferde síkú felületek árnyékolására is alkalmas. Szerelhető ablakra, oldalfalra, mennyezetre. Készülhet fényáteresztő és fényzáró szövettel, rugós vagy gyöngyláncos kivitelben. A roletta függőleges alkalmazása esetén javasoltabb a gyöngyláncos kivitel. Ez a típus bárhol megállítható.

Teljes fényzárást a tokozott változat nyújt.

 

Sávroló

A sávroló egyediségét a textilek felületén lévő sötétítő és fényáteresztő csíkok váltakozása nyújtja, így a két egymást követő sáv segítségével szabályozhatjuk a beáramló fény mennyiségét és az átláthatóságot.
Ha kedvünk tartja akár teljesen betekerhetjük a textilt a tokba.
A tokszerkezet és a textilek széles színválasztékának köszönhetően az otthon és a munkahely tökéletes kiegészítőjévé válik.

– árnyékolástechnika –