fbpx

Black Out – fényzáró függöny

Black out ( blackout ) függönyök

Erős napsütésben is teljesen elsötétíti a szobát, és érezhetően sokkal hűvösebb van, mint normál függöny használata esetén.

E speciális eljárással készült sötétítő függöny a fűtés és a légkondicionálás szezonjában is igen áldásos hatással tud lenni áramszámlánkra, pénztárcánkra.

A hő és fényzáró black out textíliák színe és fonákja többféle árnyalatú lehet, a fényt és hőt a kettő közé szövött szénszálak, vagy fekete textilszálak zárják ki.

blackout-fenyzaro-fuggony

A több réteg ellenére ezek mégis finom, lágy esésű anyagok, könnyű velük dolgozni, könnyen kezelhetők. Mosásuk, vasalásuk egyszerű, használat közben nem gyűrődnek. Ráadásul ma már a többi sötétítővel teljesen versenyképes áron vásárolhatjuk meg.

Azoknak ajánljuk leginkább, akiknél nem lehet, vagy nem kívánnak redőnyt felszerelni, ám jól jönne egy kis hőszigetelés; vagy szükség van arra, hogy a pihenést vagy egyéb tevékenységet zavaró fény teljesen kizárhassák.

 

Téli éjszakákon a hideg kint tartásában tesz nekünk jó szolgálatot a blackout függöny.

Hálószobába, gyerekszobába, nappaliba, továbbá irodába, iskolába és konferenciatermek vetítőtermébe egyaránt ajánljuk. A black out függönyök legjelentősebb felhasználási területe a szállodai szobák függönyözése.