Árnyékolók

Árnyékolók – Belső árnyékolástechnika

 • null

  1. Szalagfüggöny

  Kiváló belső árnyékoló. A 89, 127 mm széles szalagfüggöny lamellák elforgatásával mindig a kívánt mennyiségű fényt eresztjük be. Nemcsak egyenes, hanem íves, ferde felületek esetében is alkalmazható. Mivel összehúzott állapotban a lamella köteg csak néhány centimétert foglal el, ezért térelválasztóként is kitűnően funkcionál.

  A szalagfüggöny felszerelése egyszerű, szerelhető mennyezetre bepattintható tartólemezekkel vagy oldalfalra felfogó konzolokkal.

  A szalagfüggöny karnis magassága csupán 25 mm ezért helyigénye rendkívül kicsi.

  A szalagfüggönyök a gyárthatósági határokon belül tetszőleges méretben rendelhetők.

  Üzletünkben több mint 100 textilből álló szalagfüggöny lamella választékkal várjuk Önt, ami egyben biztosíték is arra, hogy Ön garantáltan megtalálja a kívánt helyiség hangulatához leginkább illő elegáns árnyékoló megoldást.

  Anyaguk szerint nagyon sok fajta szövésű és mintázatú szalagfüggöny lamella létezik.

 • null

  2. Spagetti szalagfüggöny

  E szalagfüggöny típusnál a lamellák egyedülálló módon 3mm-es csíkokból állnak, vonzó megjelenést biztosítva a helyiségnek.

  89mm széles lamellákkal rendelhető.

 • null

  3. Roletta

  Az egyik legismertebb belső árnyékoló a roletta. A lakáskultúra nemcsak praktikus, de rendkívül esztétikus darabja. Minden enteriőr típus kiegészítésére alkalmas, ezért a klasszikus lakberendezéstől egészen a minimalista, letisztult stílusig megállja a helyét.

  A roletta helyigénye kicsi, egyszerű a kezelése. Trendi színekkel, különleges anyagstruktúrákkal, minták számtalan változataival gyönyörködtet meg minket.

  Az egyszerű műanyag konzoloktól a fém konzolokig, az antracit, bronz, inox, króm színekből válogathatunk, de még a gyöngylánc színe is harmonizál a roletta rögzítő tartozékokkal.

  Felszerelhetjük akár az ablakra, az oldalfalra vagy a mennyezetre.

  Elrejthetjük a karnisoknak kialakított mennyezeti takarásban, kombinálhatjuk akár ráncolt fényáteresztő- vagy sötétítő függönnyel.

  Egy egyszerű mozdulattal a gyöngylánc működtetésével könnyedén fel- vagy éppen letekerhetjük a textíliát. Nagy előnye a rolettának, hogy kint tartja  a hőt, így otthonunkban ideális hőmérsékletet biztosít.

 • null

  4. Sávroló

  A textilek felületén sötétítő és fényáteresztő csíkok váltják egymást, így a két egymást követő sáv segítségével szabályozhatjuk a beáramló fény mennyiségét és átláthatóságát.

  Ha kedvünk tartja akár teljesen feltekerhetjük vagy tetszőleges helyen megállíthatjuk.
  Tökéletes megoldás lakások, irodák, közintézmények praktikus és esztétikus belső árnyékolására. Előszeretettel alkalmazzák a minimalista dizájnt megjelenítő enteriőrben.

  Trendi színekkel, különleges anyagstruktúrákkal rendelhetők.

  Az egyszerű műanyag konzoloktól a fém konzolokig, az antracit, bronz, inox, króm színekből válogathatunk, de még a gyöngylánc színe is harmonizál a roletta rögzítő tartozékokkal.

  Felszerelhetjük akár az ablakra, az oldalfalra vagy a mennyezetre.