Árnyékolók

Árnyékolók – Belső árnyékolástechnika

[info_list position=”top” icon_bg_color=”” icon_color=”” font_size_icon=”24″ eg_br_width=”0″ connector_animation=”fadeInUp”][info_list_item list_title=”1. Szalagfüggöny” heading_tag=”h2″ icon_type=”custom” icon_img=”id^850|url^https://sotetitofuggony.hu/wp-content/uploads/2021/01/ikongardeniahatterrel.fw_.png|caption^null|alt^null|title^ikongardeniahatterrel.fw|description^null” animation=”fadeIn” title_font_color=”#9f9e5c” title_font_size=”desktop:26px;” title_font_line_height=”desktop:60px;”]Kiváló belső árnyékoló. A 89, 127 mm széles szalagfüggöny lamellák elforgatásával mindig a kívánt mennyiségű fényt eresztjük be. Nemcsak egyenes, hanem íves, ferde felületek esetében is alkalmazható. Mivel összehúzott állapotban a lamella köteg csak néhány centimétert foglal el, ezért térelválasztóként is kitűnően funkcionál.

A szalagfüggöny felszerelése egyszerű, szerelhető mennyezetre bepattintható tartólemezekkel vagy oldalfalra felfogó konzolokkal.

A szalagfüggöny karnis magassága csupán 25 mm ezért helyigénye rendkívül kicsi.

A szalagfüggönyök a gyárthatósági határokon belül tetszőleges méretben rendelhetők.

Üzletünkben több mint 100 textilből álló szalagfüggöny lamella választékkal várjuk Önt, ami egyben biztosíték is arra, hogy Ön garantáltan megtalálja a kívánt helyiség hangulatához leginkább illő elegáns árnyékoló megoldást.

Anyaguk szerint nagyon sok fajta szövésű és mintázatú szalagfüggöny lamella létezik.[/info_list_item][/info_list]

[info_list position=”top” icon_bg_color=”” icon_color=”” font_size_icon=”24″ eg_br_width=”0″ connector_animation=”fadeInUp”][info_list_item list_title=”2. Spagetti szalagfüggöny” heading_tag=”h2″ icon_type=”custom” icon_img=”id^850|url^https://sotetitofuggony.hu/wp-content/uploads/2021/01/ikongardeniahatterrel.fw_.png|caption^null|alt^null|title^ikongardeniahatterrel.fw|description^null” animation=”fadeIn” title_font_color=”#9f9e5c” title_font_size=”desktop:26px;” title_font_line_height=”desktop:60px;”]E szalagfüggöny típusnál a lamellák egyedülálló módon 3mm-es csíkokból állnak, vonzó megjelenést biztosítva a helyiségnek.

89mm széles lamellákkal rendelhető.[/info_list_item][/info_list]

[info_list position=”top” icon_bg_color=”” icon_color=”” font_size_icon=”24″ eg_br_width=”0″ connector_animation=”fadeInUp”][info_list_item list_title=”3. Roletta” heading_tag=”h2″ icon_type=”custom” icon_img=”id^850|url^https://sotetitofuggony.hu/wp-content/uploads/2021/01/ikongardeniahatterrel.fw_.png|caption^null|alt^null|title^ikongardeniahatterrel.fw|description^null” animation=”fadeIn” title_font_color=”#9f9e5c” title_font_size=”desktop:26px;” title_font_line_height=”desktop:60px;”]Az egyik legismertebb belső árnyékoló a roletta. A lakáskultúra nemcsak praktikus, de rendkívül esztétikus darabja. Minden enteriőr típus kiegészítésére alkalmas, ezért a klasszikus lakberendezéstől egészen a minimalista, letisztult stílusig megállja a helyét.

A roletta helyigénye kicsi, egyszerű a kezelése. Trendi színekkel, különleges anyagstruktúrákkal, minták számtalan változataival gyönyörködtet meg minket.

Az egyszerű műanyag konzoloktól a fém konzolokig, az antracit, bronz, inox, króm színekből válogathatunk, de még a gyöngylánc színe is harmonizál a roletta rögzítő tartozékokkal.

Felszerelhetjük akár az ablakra, az oldalfalra vagy a mennyezetre.

Elrejthetjük a karnisoknak kialakított mennyezeti takarásban, kombinálhatjuk akár ráncolt fényáteresztő- vagy sötétítő függönnyel.

Egy egyszerű mozdulattal a gyöngylánc működtetésével könnyedén fel- vagy éppen letekerhetjük a textíliát. Nagy előnye a rolettának, hogy kint tartja  a hőt, így otthonunkban ideális hőmérsékletet biztosít.[/info_list_item][/info_list]

[info_list position=”top” icon_bg_color=”” icon_color=”” font_size_icon=”24″ eg_br_width=”0″ connector_animation=”fadeInUp”][info_list_item list_title=”4. Sávroló” heading_tag=”h2″ icon_type=”custom” icon_img=”id^850|url^https://sotetitofuggony.hu/wp-content/uploads/2021/01/ikongardeniahatterrel.fw_.png|caption^null|alt^null|title^ikongardeniahatterrel.fw|description^null” animation=”fadeIn” title_font_color=”#9f9e5c” title_font_size=”desktop:26px;” title_font_line_height=”desktop:60px;”]A textilek felületén sötétítő és fényáteresztő csíkok váltják egymást, így a két egymást követő sáv segítségével szabályozhatjuk a beáramló fény mennyiségét és átláthatóságát.

Ha kedvünk tartja akár teljesen feltekerhetjük vagy tetszőleges helyen megállíthatjuk.
Tökéletes megoldás lakások, irodák, közintézmények praktikus és esztétikus belső árnyékolására. Előszeretettel alkalmazzák a minimalista dizájnt megjelenítő enteriőrben.

Trendi színekkel, különleges anyagstruktúrákkal rendelhetők.

Az egyszerű műanyag konzoloktól a fém konzolokig, az antracit, bronz, inox, króm színekből válogathatunk, de még a gyöngylánc színe is harmonizál a roletta rögzítő tartozékokkal.

Felszerelhetjük akár az ablakra, az oldalfalra vagy a mennyezetre.[/info_list_item][/info_list]